• Bestaat ruim 30 jaar
  • Gratis verzending vanaf 49 euro
  • Fysieke locaties in Arnhem en Nijmegen
  • Betaal met iDeal of PayPal
DSC_6213

Hallo, wij zijn Gabbertje !

Bij de start van onze eerste winkel  in 1990 zochten wij een aansprekende naam die publiek naar onze winkel zou trekken. Onze keus viel op “Gabbertje”, Amsterdams voor “vriendje” maar ook een muziekstroom uit Nederland die op dat moment razend populair was.   “Gabber” als muziekstroom leeft niet meer als destijds maar wij zijn er nog steeds!

Ons Logo, de baby is natuurlijk een verwijzing naar kinderkleding maar onze baby is óók eigenwijs!  Hij is niet braaf, geijkt en saai, maar heeft “attitude”  voor zelfbewuste, moderne jeugd die begrijpen waar hedendaagse  mode over gaat en dat op hun eigen, unieke manier willen uitdragen!

Gabbertje richt zich op de verkoop van Nederlands’ populairste kinder-kleding merken, merken die zich reeds vele jaren hebben bewezen qua populariteit door kwaliteit, goede pasvormen en een mooie  uitstraling. Denk daarbij aan Antony Morato, B-Nosy, Cars, Gabbiano, Geisha, Levi’s, Petrol, Quapi, Retour Denim de Luxe, Tumble ‘N Dry, Vingino, Z8 maar ook merken die minder bekend zijn maar erg poulair bij Gabbertje door hun up-to-date designs zoals Ballin,  TC jeans, MM Jeans en anderen.